miercuri, 31 octombrie 2007

Noaptea Devoratorilor de Publicitate




Cateva dintre reclamele ce mi-au placut cel mai mult


Voi inaugra acest blog cu ultimul eveniment mai important la care am participat in Arad si anume, Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Evenimentul a avut loc la cinematograful Dacia si asa cum ma asteptam a umplut sala.
Prin sala eram si noi, o turma de oameni mai mult sau mai putin nebuni, echipati cu mancare, cafea, suc, bere, vin si evident foarte multa voie buna :D In deschidere au cantat cei de la Cassa Locco (putin, doar 2 melodii), care apoi au si prezentat evenimentul. Au fost concursuri din partea sponsorilor...ghiozdane de la Euro GSM si orange, apa de la Bucovina etc. Am uitat sa mentionez k am primit o gramada de sticle de apa minerala Bucovina...cand ieseam la tigara, cand veneam de la tigara...etc.
Dupa toate concursurile si glumele celor 3 a inceput in sfarsit proiectia reclamelor. Reclame lungi, scurte, comice, plictisitoare, traduse, netraduse etc...au fost o gramada. Cele mai multe erau reclame super reusite care intradevar scoteau in evidenta ideile si mai ales bugetele de care dispuneau producatorii acestora. Erau reclame facute cu bun gust (au fost si exceptii :P), din care chiar reiesea mesajul transmis catre public.
Evident, noi gaseam partile comite in mai toate reclamele si radeam de rasuna toata sala. Nici nu eram aproape 30 de oameni :))
Au fost cateva reclame insa care nu erau in engleza, dar nici subtitrate asa k nu le-am putut intelege cu totul, dar cu ocazia asta am luat o pauza pentru o tigara si pentru a ne dezmorti putin.
In mare a fost totul super ok, ne-am simtit bine, am rezistat ca eroii pana aproape de final si apoi am plecat in birt sa mai bem o bere si apoi spre casele noastre.
Dezamagirea mare a fost nesimtirea de care au data dovada multi dintre cei prezenti...adica sticle goale, coji de seminte si alte mizerii aruncate pe jos, pe sub scaune, pe langa cosul de gunoi. Era foarte greu sa le straga...dar asta e, doar traim inca in Romania...si prin asta inchei acest post.

Powered By Blogger