marți, 20 noiembrie 2007

Green Hours...in Arad



In sfarsit cineva cu mai multa minte din orasul acesta, destul de "mort" in ultima vreme, a avut o idee foarte buna de a face ceva mai special...si anume sa copieze modelul celor de la Green Hours din Bucuresti de a sustine piese de teatru in cluburi. De fapt este vorba de un singur club, si anume Club Frontiera.
Am ramas placut impresionat de initiativa de a pune in scena cate o piesa de teatru in fiecare luni seara. Macar mai facem si noi ceva interesant in afara de a sta prin birturi la ceaiuri, sucuri, beri, barfe etc...
Piesa de lunea aceasta s-a numit "Hamletule" si a fost un one man show, jucat de Ioan Peter. Hamlet in varianta tiganeasca. Evident o piesa adresata publicului tanar, care poate sa inghita mai usor o parodie cu injuraturi si manele, decat publicul mai in varsta care merge la teatrul de stat si care se uita la asa o pisa si spune..."cata incultura in ziua de azi...au distrus si teatrul..."
Si pot sa spun ca a fost un adevarat succes. Publicul a fost incantat, aplauze, lumea in picioare etc.
Si acest succes tind sa cred ca s-a datorata si atomosferei. Lumea statea linistita la masa, fuma o tigara, bea o bere, un suc...fara stresul acela care il intalnesti la teatru..."cand e pauza sa ies la o tigara? nu pot sa merg la baie ca deranjez tot randul!". Exact cum se intampla si in clubul Bucurestean.
Sper ca acest "proiect" sa mearga mai departe, sa se extinda la mai mult decat teatru...sa adauge si o seara karaoke, o seara de stand-up comedy etc si sunt sigur ca va avea priza la public pentru ca astfel de seri chiar lipsesc din programul acestui oras.

duminică, 18 noiembrie 2007

Vopsea, urme, insa Eu...

Pe data de 28 noiembrie 2007, bunul meu prieten Bogdan Tzigan, ne invita la un vernisaj intitulat "Vopsea, urme, insa Eu". Evenimentul va avea loc la Galeriile "Turnul de apa" Arad, Romania, strada Ceaikovski nr.11, colt cu Sirianu, la orele 18:00.
Va asteptam cu mic, cu mare, sa admirati si poate sa si achizitonati tablourile domnului "Tziganovschi".
Mai multe detalii...http://bogdan-tzigan.blogspot.com/
Powered By Blogger