luni, 12 mai 2008

Ce mai fac studentii in Regie

Zilele trecute, in timp ce citeam stirile pe www.hotnews.ro, imi trece prin fata ochilor un mic titlu pe site: "Ce mai fac studentii in Regie". A sunat interesant si am dat click.
S-a deshis pagina si in josul ei un mic filmulet, care il voi posta si aici evident :). Probabil ca veti ramane putin socati de ceea ce veti vedea, dar va spun ca nu are rost. Asta e prostia tipica a studentului care ajunge in capitala, departe de parintii care probabil muncesc toata ziua ca sa isi poata tine odrasla la facultate si la camin in Bucuresti, si vazandu-se liber o ia razna. Eu am fost in Regie si va pot spune ca ceea ce veti vedea este adevarat si daca veti mai ofta vreodata la vederea unui reportaj despre "conditiile mizere in care traiesc studentii din complexul Regie" sa va ganditi mai bine si eventual sa schimbati canalul. Degeaba Politehnica le renoveaza caminele cand ei le distrug iar, depoziteaza gunoaiele in fata usii pentru ca le este lene sa mearga pana la topoganul de gunoi sau pur si simplu le arunca direct pe geam, eventual chiar in cap la trecatori, pentru ca asa este mai cool. Daca mai si filmeaza e perfect, are un bonus de stil pentru ca se pot lauda cu fapta lor postand filmuletul pe YouTube sau mai stiu eu unde.
Dragii mei studenti, poate o sa va cada si voua vreun frigider in cap cand treceti pe langa geamurile colegilor si va mai vine mintea la cap.
A.P.
Powered By Blogger