marți, 6 noiembrie 2007

Halloween Party @ KF Arad











Mai multe....aici:


Evenimentul a avut loc sambata trecuta in Club KF. A fost o petrecere foarte reusita din toate punctele de vedere...organizare buna, multa lume vesela si pornita pe distractie...nu scandal ca in alte parti...costume care mai de care mai ciudate, bere multa si mai ales un DJ care a mixat excelent.
Noi...trupa vesela...eram echipati ca mumie...aka lovit de tren, batut sau pacientul nereusit (myself), gheisha, rege roman cu regina lui, alpinist, mad doctor, evil white bitch, pimp...etc. Aproape toata lumea a fost costumata, iar cei care nu au reusit sa gaseasca nimic au fost pictati putin pe fata la intrare sa nu se simta prost :P :)). Am cunoscut lume noua, am dansat, ne-am etalat costumele, am baut bere si intr-un final am plecat acasa.
Pot sa spun ca acest party nu se compara cu cele la care am fost in Bucuresti...e cu totul altfel aici in Arad, alta lume care chiar stie sa se distreze in asa fel incat sa nu deranjeze pe nimeni, chiar dimpotriva, sa cunoasca lume noua...nu sa caute scandal, sau femei sau cine stie ce altceva.
Cum ziceam mai sus, DJ-ul a reusit sa ridice aproape toata lumea in picioare si sa o aduca pe ringul de dans...unde am transpirat de am innebunit din cauza costumului meu care era practic lipit de mine. Dar am suportat caldura si am mers mai departe :D
Una peste alta m-am simtit bine, toti cred ca ne-am simtit bine intr-un fel sau altul si asta m-a bucurat. Asteptam urmatorul party in KF care va avea loc sambata aceasta (10.11.2007)
Powered By Blogger